onze werkwijze

Tijdens onze bespreking krijgen  we inzicht in jouw doelen en wensen op het gebied van ontwerp, functionaliteit en branding. We hebben besproken hoe de kleuren en algehele sfeer van de website een groot verschil kunnen maken. 

Nu we hebben afgesproken om samen te werken, gaan we beginnen met het realiseren van deze visie! Samen zullen we de lay-out en stijl van jouw website of online winkel plannen en alle details uitwerken om ervoor te zorgen dat we aan de verwachtingen voldoen. Zodra we een solide plan hebben, zullen we de site gaan bouwen, alle noodzakelijke plugins toevoegen en de pagina’s vullen met boeiende inhoud.

Zodra de website klaar is, plannen we een moment om je te laten zien hoe je deze kunt gebruiken. Ten slotte maken we het officieel en lanceren we jouw website / -shop, waarbij we deze registreren bij alle belangrijke zoekmachines. Laten we samen jouw bedrijf online laten schitteren!

Creatieve oplossingen met veel extra's

We begrijpen het belang van een betrouwbare en veilige online aanwezigheid voor bedrijven. Daarom bieden we alles-in-één pakketten aan die een domeinnaam, hostingruimte met E-mail, back-ups en een op maat gemaakte website of webshop bevatten. Bovendien zorgen wij voor al het technische onderhoud, zodat je jezelf kunt richten op het bedrijf terwijl wij de rest afhandelen. We zijn er trots op alles zelf te beheren en snel te reageren als er vragen zijn. 

Met onze betrouwbare hosting op onze eigen servers garanderen wij 99,9% uptime voor de website, zodat deze altijd beschikbaar en toegankelijk is voor je gebruikers. Onze strenge beveiligingsmaatregelen zorgen ervoor dat zowel jouw website als E-mail beschermd zijn tegen potentiële bedreigingen. 

In geval van problemen staat ons responsieve en deskundige team slechts één telefoontje van je verwijderd. Kies een van de pakketten voor zorgeloze en hoogwaardige online diensten

enkele Projecten

klanten vertellen

5/5

"Marga heeft onze band Alderliefste met haar WEB-Direct wel 10 jaar lang voorzien van een strakke, mooie en professionele website. De leden slaan nu inmiddels hun vleugels uit, maar anders had het nog langer geworden. Als ik een vraag had of een speciaal verzoek, dan ging ze daar altijd enthousiast en vakbekwaam op in. Ze is ook pro-actief met suggesties, waar je als site eigenaar niet automatisch aan denkt. Ik heb dat als stimulerend ervaren. Veel dank voor je web-zorgen Marga!

5/5

“ik ervaar de samenwerking met marga als heel prettig ze blijft altijd rustig en begrijpt meteen wat ik bedoel terwijl het vaak voor mij een worsteling is om wat ik bedoel naar buiten te brengen het resultaat overtreft keer op keer mijn verwachtingen.

MAAK EEN AFSPRAAK

073850524